Werkplek-advies


Corry Oomen is Oefentherapeut Cesar en Werkplekadviseur. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring met het intrainen van gezond houding- en bewegingsgedrag. Zij leert mensen met rug-, been- , nek-, schouder- en armklachten goed om te gaan met hun lichaam waardoor klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Corry is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijnklachten, stressgerelateerde klachten en arbeidsgerelateerde klachten.

Werkplek

Bij mensen met arbeidsgerelateerde klachten heeft het meerwaarde om op de werkplek te kijken. Naar gelang de vraag kan zij een risico- en inventarisatie analyse uitvoeren, of een werkplekonderzoek bij u afnemen. Verder kijkt ze of u ergonomisch werkt. Vaak kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil geven.
Uitgangspunt is de bewustwording van eigen houding- en beweeggewoontes. Zij gebruikt hiervoor o.a. foto's en films. Zij geeft houding- en beweegadviezen en oefeningen. Dit alles om klachten te voorkomen en bestaande klachten te verhelpen.

Waarom

Een gezonde werkplek zorgt ervoor dat je graag naar je werk gaat. Samen met de werknemer wil ik zorgen voor een fijne werkplek waarbij je graag werkt en je bewust bent van je fysieke grenzen en ontspanning van je lichaam. Samen met de werkgever wil ik zorgen voor een gezonde werkplek.
Onder- maar ook overbelasting kunnen lichamelijke en psychische klachten veroorzaken.

Wat speelt er bij u?

Iedereen is anders, dat vraagt om een persoonlijke benadering en praktisch advies op maat.
Bekijk meer op Hoezo Ergonomisch Werken